Возете на плин
и штедете!!

контакт

Зошто да возите на плин?

Главната корист од вградувањето на плински уред во Вашиот автомобил е големата заштеда на трошоците за гориво. Со вградување на LPG китовите кај модерните мотори со директно вбризгување се штедат околу 40% од трошокот за гориво. Доколку имате дилема дека со вградување на плински уред во Вашиот автомобил ќе се случат промени во моќноста или во перформансите на автомобилот, од старт да заклучиме дека тоа нема да се случи и нема да дојде до никакви промени.

Друга корист која ќе ја имате доколку се одлучите за вградување на плински уред во Вашиот автомобил е тоа што, плинските уреди кои користат течен нафтен гас за 90% помалку ја загадуваат животната средина. Ова е главна причина зошто вградување на плински уред во Европа е субвенционирано од локалните власти.

За нас

  Еден ваков сервис кој работи по светските стандарди е Жиле Плин, кој се наоѓа во Илинден. Долги години опстојува на пазарот за автосервиси, за што вработените во Жиле Плин може да се пофалат со голем број на задоволни клиенти, сервисирани автомобили и монтирани LPG брендови.Првично можат да Ви ги решат дилемите и да Ви ги одговорат прашањата околу компатибилноста на возилото за конверзија на плински погон и околу изборот на оптимален автогасен систем, дали тоа би било гасни инсталации за 3-4 и 5-6-8 цилиндрични автомобили, само послушајте ги нивните совети. Во Жиле плин нудат гасни инсталации за автомобили со директно вбризгување GDI, FSI, TFSI, TSI, ICE и други.

  Што работиме

  Услуги

  01

  Монтирање на плински уреди

  02

  Сервисирање на автомобили

  03

  Компјутерска дијагностика

  04

  Набавка на резервни делови и нивна промена

  Наши нови услуги

  Дополнителни услуги

  Почитувани, со задоволсто Ве информираме дека, од 10.04.2023 година, Авто Гас центар Жиле Плин го проширува својот бизнис на следните полиња:

  Контактирајте не

  Доколку сакате да закажете сервис или да се консултирате со нас, може да не контактирате на нашиот телефонски број

  +389 77 921 119
  Галерија

  Наши фотографии

  СВЕДОШТВА

  Изјави на дел од наши досегашни клиенти.

  The Besst! Super Decki !

  - Samoil Samcho Golubovski

  PROFESIONALCI ZA PLINSKI UREDI, ZADOVOLSTVO DA SE RABOTI SO NIV.

  - Mitikj Miroslav

  Najdobriot majstor za plin vo Makedonija!!!!

  - Igor SomeSpecial

  Najdobriot majstor za plin vo Makedonija!!!!

  - Igor SomeSpecial

  Odlichna usluga , profesionalci vo rabotata 👌

  - Bobi Jovanchev

  Dobro zavrshena rabota dobar priem, decko e realen, i si ja znae rabotata

  - Marjan Jocevski

  Vrvna usluga od profesionalci. Premnogu sum zadovolen

  - Spase Filipovski

  Проверено најдобар автогас сервис во Македонија 👌

  - Petar Petrevski

  Контакт

  Контакт

  Адреса

  ул.406, нас.Илинден 7а, Скопје, Македонија

  Телефон

  +389 77 921 119

  Се вчитува...
  Дојде до грешка. Ве молиме обидете се повторно.
  Вашата порака е испратена. Ви благодариме!